Днями українська співачка Настя Каменських представила шанувальникам дві версії знаменитої різдвяної пісні "Щедрик".

каменських
каменських

Відповідні відео співачка виклала на своїй сторінці в Instagram.

На першому відео артистка виконала композицію в традиційній обробці українського композитора Миколи Леонтовича. На другому Каменських заспівала "Щедрик" в стилі джаз. Акомпанували Насті на фортепіано і контрабасі.

"Найпопулярніша українська різдвяна пісня в світі! Зі святом", - підписала під відео співачка.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, мама Насті Каменських вирішила відповісти на запитання Каті Осадчої під час передачі "Світське життя" про стосунки дочки з її другом і наставником Потапом. Відзначається, що компанію їй склала співачка Алла Кулдай – вона є хрещеною матір'ю Насті.

Як каже Лідія Каменських, вона була твердо впевнена, що донька стане популярною. А хрещена матір Насті розповіла про створення дуету з Потапом.

"Я б хотіла щось порадити, але Настя має настільки приголомшливий смак і внутрішнє чуття, що їй не потрібно нічого радити, вона просто молодчинка", -зазначає Алла.

Каменських
Каменських

Лідія у свою чергу додає, що саме Потап допоміг їй досягти висот, тому вона рада, що Настя зуміла його зустріти.

"Вона в пошуках була, і я дуже рада, що так склалося життя, що вона зустріла Олексія", - говорить Лідія Каменських.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Ходять чутки, що Настя Каменських має стосунки з Потапом і живе разом з ним. Їх не раз бачили разом на відпочинку, світських заходах, а також саме Потап супроводжує Каменських в її поїздах в Америку, при цьому не будучи її продюсером.

Як повідомляв раніше Знай.ua, скандальна співачка Анастасія Каменських показала фанатам вагітний живіт.

Також Знай.ua писав про те, що відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.