Мільйони українців переглянули в новорічну ніч святковий випуск Вечірнього Кварталу від студії "Квартал 95".

Про це пише портал Рoliteka.

Протягом новорічного коцерту-2019 гумористи своїми жартами повернули глядачів у щасливі спогади дитинства, розіграли пародії, згадали особливі події 2018-го року і поділилися найтеплішими емоціями.

До Нового року актори студії “Квартал 95” на сцені заспівали новорічну пісню-пародію під назвою “Кома новорічних днів”. У своїй звичній гумористичний манері актори студії розповіли про те, як справляють свято і залишаються живими після новорічної пиятики.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Студія "Квартал 95"
Студія "Квартал 95"

За кілька днів відео переглянули понад 16 000 користувачів мережі.

Відео з виступом було викладено на офіційній сторінці студії “Квартал 95” в Facebook, з підписом зі словами з пісні, яку виконали Євген Кошовий, Олександр Пікалов, Юрій Крапов, Степан Казанін та Юрій Корявченков:

"І потім ще тиждень ти не зможеш їсти і пити, Але якщо свято здолали, значить, братці будемо жити!".

Квартал 95
Квартал 95

Українці одразу ж взялися коментувати відео. Деякі помітили, що актори студії “Квартал 95” Степан Казанін і Олександр Пікалов схудли, інші звернули увагу, що все в номері прекрасно, але над деякими речами краще не потішатися:

"Головне, що хлопці без Вови звикають грати …", "Покажіть мені фото Вована в вишиванці? Фото з баблом мені показувати непотрібно", "Стьопа і Саша явно вагу скинули. Молодці. Або мені здалося?", "Все добре, хлопці., Але над Томосом і релігією в цілому не варто сміятися", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, виступ Володимира Зеленського у новорічну ніч на "1+1" перед чинним гарантом Петром Порошенком спровокував цілу бурю емоцій.

Як повідомляв раніше Знай.ua, практично одразу після випуску ролику, де гуморист Володимир Зеленський обіцяє балотуватися в президенти України, активізуватися люди, які підтримують чинного гаранта.

Також Знай.ua писав про те, що Володимир Зеленський звернувся до українців з відеозверненням в якому вибачився за тимчасове падіння сайту після хакерської атаки.