Шанувальники помітили, що телеведучий трохи набрав у вазі.

Відомий український телеведучий, який деякий час тому відправлявся з Катею Осадчою до Індійського океану, вирішив поділитися смішним фото на пляжі.

Шанувальники почали жартувати про фігуру і засмагу Горбунова. Під його знімком в Instagram фанати залишили безліч коментарів.

Знімок Юрій Горбунов зробив, щоб віддячити шанувальникам за те, що вони підписалися на його сторінку в Instagram. У даний момент підписано більше 600 тисяч.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"600 тисяч!!! Спасибі всім вам, мої дорогі передплатники!!! Ви найкращі!!!" — говорить напис під знімком ведучого.

"Пора на танці, схуднути потрібно", "Шоколадний заєць", "Юра, Ви як тюлень", "Негр", "О, Боже, який засмаглий. Приїдеш, візьмуть за негра", – пишуть фанати.

Нагадаємо, У скандального Кирила "руки-базуки" з'явилася гідна конкурентка: "баба-верстат"

20-річна російська фітнес-модель Катерина Галиченко шокувала мережа своїм виглядом після пластичних операцій, дівчина змінилася буквально до невпізнання.

Пластичні метаморфози моделі взялися масово коментувати користувачі мережі.

На фото видно, що у дівчини з'явилися гіпертрофована штучні груди, попа і губи.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Лободу вселився дух Волочкової: це ганьба, Світла

Відома українська співачка Світлана Лобода нарвалася на хвилю критики після нових публікацій у соцмережі Instagram. Як передає replyua.net, Лобода виклала два коротких відео, на якому показала свою розтяжку, стоячи спиною до камери. Втім, далеко не всі користувачі мережі оцінили її фігуру і гнучкість, розкритикувавши за "вульгарне" поведінку.

Також Знай.ua" писав про те, що Зірка "Битва екстрасенсів" загинула прямо на Різдво: які сили вбили чаклунку

У Росії померла Дарія Воскобоєва - фіналістка 17-го сезону "Битви екстрасенсів". Про це у понеділок, 7 січня, повідомляють учасники шоу Влад Кадоні і Антон Мамон в Instagram.

Її не стало ще 6 січня, але рідні не захотіли розголошувати причину смерті, проте, за даними джерела в екстрених службах, вона була невиліковно хворий.

У Дарини залишилися двоє маленьких дітей.