Зіркове подружжя Алла Пугачова і Максим Галкін відсвяткували Різдво в гостях у своєї близької подруги Іди Достман.

Алла Пугачова та Максим Галкін
Алла Пугачова та Максим Галкін

Кадрами святкувань поділився з шанувальниками чоловік Примадонни Максим Галкін. Телеведучий показав фото, на якому Алли Борисівна позує в зухвалому образі, а сам він обіймає дружину Валентина Юдашкіна.

Після того, як знімок з'явився в особистому мікроблозі Галкіна, фанати почали активно обговорювати можливі проблеми в його відносинах з дружиною. Шанувальників пари здивувало, що Пугачова стоїть окремо від чоловіка.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Не зрозуміла, чому Галкін з Юдашкіною? Він розлучився з Пугачовою?", "А хто обіймає Максима? І чому Пугачова окремо?", "В обіймах іншої ... Аллі Борисівні прикро, напевно", - коментують знімок шанувальники Галкіна.

Дивно, але всього один кадр може спровокувати появу найрізноманітніших чуток. Хтось пише про те, що шлюб Галкіна і Пугачової із самого початку був піаром. Інші висувають версії, що Алла Борисівна знайшла чоловікові молоду заміну. Треті шепочуться про те, що у Галкіна дійсно роман з дружиною Валентина Юдашкіна ...

Максим Галкін
Максим Галкін

Всі ці домисли, ймовірно, не відповідають дійсності. Варто нагадати, що трохи більше року тому Пугачова і Галкін повінчалися, підтвердивши серйозність своїх стосунків перед Богом. До того ж, Максим і Алла Борисівна часто з'являються разом на публіці, демонструючи оточуючим, що в їхній родині панує абсолютна гармонія.

Алла Пугачова та Максим Галкін
Алла Пугачова та Максим Галкін

Нагадаємо, Примадонна російської естради, співачка Алла Пугачова продовжує відзначати Новий рік.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Так, в мережі з'явилося фото новорічного застілля, на якому зображені Пугачова з своїм чоловіком Максимом Галкіним, співаком Олександром Буйновим й модельєром Валентином Юдашкіним з дружиною Мариною.

Як повідомляв раніше Знай.ua, найпопулярніша зірка російської естради Алла Пугачова відмовилася від новорічних концертів та корпоративів, хоча їй пропонували гонорар в 300 тисяч євро.

Також Знай.ua писав про те, що новорічні шоу вже закінчилися, проте, в них не брала участі чи не найбільший головний символ – Алла Пугачова.