Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на відпочинок разом з репером Потапом, звідки виставляє безліч знімків. Так, артистка вирішила показати обличчя без макіяжу, однак думки фанатів розділилися.

"❤️❤️❤️", - лаконічно підписала кадр Каменських. Фолловери залишилися в захваті: "Бусинка👍👍👍", "Шикарні ніжки!", "Яка красивааа😻😻😻".

Популярні новини зараз
Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять В Україні планують запровадити графік погодинних відключень світла: термінова заява "Укренерго" Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути
Показати ще

Були і ті, хто помітив, що Настя переборщила з фотошопом: "І знову 25. Вам як не жопа, так фотошоп. Ви розберіться спочатку.😹😹", "Фотошопу жах як багато!!!!Настя ви ж красива дівчина)))нахріна ви страждаєте Фотошопом???", "Скільки фотошопу😝😱🙄".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.