Блогер Раміна Есхаказай, більше відома в медійному просторі як екс-обраниця співака Віталія Козловського, опублікувала у своєму Инстаграм відверті пляжні знімки, на яких можна розглянути всі принади фігури дівчини. Фанати захоплені фігурою Раміни в купальнику в теплих краях.

«Вчора звинуватили в тому, що викладаю зайве відверті фотки. Sorry, я на відпочинку, на пляжі, в купальнику, це норм для даної обстановки», - підписала один з постів знаменитість.

«Відчуваю, ви залайкаете це фото. Фото попи – завжди в тренді», - написала Раміна під знімком, на якому демонструє свою пружну п'яту точку, забруднений піском. Зазначимо, передплатники блогерши оцінили її відверті знімки, зазначивши, що дівчина має дуже апетитні форми. «Фігура дуже соковита!», «Гарна фігура! Купальник на засмаглому тілі взагалі отпад», «Відмінна фігурка. Бажаю Вам добре відпочити», «Мрія будь-якого чоловіка!», «Більше таких фото», «Чистий секс», «Дуже красива, не слухайте нікого».

Нагадаємо, Віталій Козловський показав миле фото біля моря і тут почалося: "чому не в плавках"?

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Відомий український співак і шоумен Віталій Козловський, який навесні оскандалився своїм виступом в Росії і славиться голими фотографіями в мережі, показав нове фото, яким потішив своїх численних прихильниць. Вся справа в тому, що співак з'явився на огляд публіки в дуже романтичному образі.

Так, на своїй сторінці в Instagram співак опублікував фотографію, на якій позує на вулиці біля моря, тримаючись рукою за стовпчик огорожі на набережній. Віталій вийшов на прогулянку в яскравому образі. На ньому чорні джинси, темно-синій светр і бірюзова курточка. Артист не дивиться в камеру, його погляд спрямований кудись у далечінь, а на тлі видно воду, чайок і величезну яхту. Шанувальники припустили, що Віталій гуляє десь в Туреччині.

Артист не підписав свою фотографію, не залишив він і геолокаціі, так що фанати можуть тільки здогадуватися, де було зроблено фото. Шанувальники не залишилися байдужими і почали обговорювати нову публікацію співака.

"Дуже гарно", "Стамбул?", "Красунчик", "Витальчик, а куди це тебе занесло?", "Схоже на Стамбул", "Чорне море?", "Я теж тут була", "Чому не в плавках?", "Головне триматися, щоб не впасти", "Красивий", "Всі геї в Туреччині зараз, у Вас там че сходка?", "Що-то ти сильно схуд!", "Красень", "Ну який же красивий", "Як завжди на стилі. Красунчик", "Вид чудовий!", "Як красиво",

Нагадаємо, Віталій Козловський привітав з Новим роком милим віршем.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Також портал "Знай.uа" писав, що босий Козловський вирішив дещо приростити.