Популярний український співак і композитор, відомий під псевдонімом MONATIK, показав фанатам фото своєї дружини. Шанувальники дізналися, що їх улюбленець сумує за літом.

Про це стало відомо завдяки новій публікації співака в Instagram.

Відомо, що виконавець не любить афішувати своє особисте життя і частенько намагається його сховати подалі від цікавих очей. Саме тому фото, на якому є близькі артиста, викликають непідробний інтерес у шанувальників, пише портал "Політека".

На фотографії, опублікованій співаком пару днів тому, улюблена дружина і мати дітей Дмитра Ірина Демічева. Її обличчя закриває волосся, яке роздуває вітер. Знімок зроблено у Дубаї, де артист відпочиває з сім'єю.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

"Це розкішне волосся і очі кольору молодість підіймають знов, хоча … після таких ударів не піднімаються. Ці зливи лише співають про хороше, адже зміни трапляються, коли прислухатися, а ми намагаємося. Скільки побачили, скільки разів ламали, як би сильно не носила нас земля, а це було все не дарма, не дарма, не дарма…", – підписав знімок артист.

Шанувальники не пошкодували лайків і захоплених відгуків.

Варто нагадати, що новий гумористичний номер, з глибоким змістом, від студії "Квартал 95", в якому взяв участь популярний український співак Монатік і Володимир Зеленський викликав у мережі справжню бурю з емоцій. Відеозапис з новим номером опублікували на офіційній сторінці студії "Квартал 95" в соцмережі Facebook, пише портал "Політека". Відео підписали так: "Як MONATIK проходив кастинг на Танці з Зірками". Також номер можна подивитися на Youtube-каналі студії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співак та композитор MONATIK тримає своє особисте життя подалі від об'єктивів папараці і преси. Мабуть, вважає, що щастя любить тишу. Однак дружина виконавця, Ірина Демічева, нещодавно сама не втрималася, і захопила соціальну мережу Instagram фотографіями з чоловіком. Особливо фанатам сподобалася перша фотографія з серії знімків. Нещодавно Ірина опублікувала у своєму мікроблозі фото, де співак ніжно обіймає кохану зі спини і щасливо посміхається.

Нагадаємо, Dzidzо розповів про свій стан після жорсткого нападу титушек: там все розірвано.

Як повідомляв Знай.uа Дзідзьо побили посеред білого дня в Києві.

Знай.uа писав, прайс на корпоратив Каменських, Монатік і KAZKA з'явився в мережі.