Всесвітньо відома супермодель, трендсеттер і ангел Victoria's Secret Белла Хадід часто тішить своїх шанувальників з усього світу новими фотографіями в соціальній мережі Instagram. Зазвичай дівчина куди більш скромна, але в цей раз вирішила трохи розслабитися.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі моделі, вона позує на вулиці під час ходи. Для виходу в світ Белла Хадід наділа суворе сіре плаття, яке більше нагадує костюм, адже верх у цього вбрання, як у піджаків, а поділ – олівець. При цьому у сукні дуже глибоке декольте, яке підкреслює пружні груди моделі. На талії у Бели масивний білий пояс, в руках вона тримає невелику чорну сумочку. Волосся моделі зібране в тугий хвіст, а на очах темні окуляри. Шанувальники відзначили підтягнуту фігуру дівчини і стрункі ноги, які визирають з-під сукні.

Белла Хадід не підписала свою фотографію, також вона не залишила геолокаціі, так що фанатам залишається лише здогадуватися де і при яких обставинах було зроблено це фото. Тим не менш, ця фотографія не залишила байдужими шанувальників, і вони почали активно її обговорювати. Модель засипають її компліментами і побажаннями у коментарях до знімка.

"Ти була чудова на цій злітно-посадковій смузі", "Казкова", "Дівчина-бос", "Мілану завжди приємно бачити тебе тут", "Жива королева", "Відмінний стиль", "Це такий наркотик, я люблю твій контент, так що наркотик!", "Красива", "Белла – принцеса краси", "Мила", "Фантастика", "Вуличний стиль", "Солодко виглядає весь час", "Так гарно, так елегантно, я люблю", "Приголомшлива Белла", "Богиня", "Гарячий наряд", "Карколомна дівчинка", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото моделі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Белла Хадід випадково повторила знаменитий кадр з фільму.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Белла Хадід порадувала фоловерів відвертим знімком.

Також портал "Знай.uа" писав, що Белла Хадід оголилася на пляжі для Vogue.