Відомий російський співак Сергій Лазарєв, якому давненько приписують романтичні стосунки зі скандальною українською співачкою Ані Лорак, часто тішить шанувальників новими фото у своєму Instagram. Так, в цей раз артист опублікував на своїй сторінці миле фото в компанії Лорак, чим підтвердив давні чутки про відносини.

На фотографії, яка з'явилася в записі Сергія Лазарєва, він позує разом з Лорак та іншими знаменитостями, серед який Філіп Кіркоров, Ігор Крутой і Лілія Подкопаєва. Всі вони зафіксовані на віллі Версаче в Майамі-Біч. Раніше артист викладав фото тільки з Лорак, де він в сірих штанях і рожевому светрі, а Лорак притискається до нього у відвертій чорній сукні середньої довжини. Мабуть, обидві фотографії були зроблені в той же вечір, так як на них те ж вбрання.

У підписі до фотографії Сергій Лазарєв написав: "Грандіозна вечеря на віллі Версаче в колі друзів! Філіп, спасибі, що зібрав нас усіх!". Ця ж фотографії з'явилася на сторінці Кіркорова. Відзначимо, що крім чуток про стосунки Лазарєва і Лорак, шанувальники також обговорюють можливий дует цих співаків на конкурсі Євробачення-2019. На думку деяких фанатів, саме тому вони всі і зібралися.

"Ну що ти тулишся скрізь до неї?", "Ви всі такі класні! Кароліна і Лілія красиві! Чоловіки-справжні джентльмени", "Прекрасне фото", "Дуже класне фото, всі такі справжні, без зайвої розкоші і косметики", "Ну і пика у Кіркорова", "От дівчата запалюють", "Лорак опухла якась, роки беруть своє", "Кіркоров схожий на лева", "Ну що, Сергію, на Євробачення-2019?", "Без образ, але Кіркоров виглядає жахливо. Скоро лице в кадр не буде поміщатися", "Вся російська еліта відпочиває на території головного ворога", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, Лазарєв став новим батьком для дочки Ані Лорак.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лазарєв зізнався у любові Лорак.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лазарєв змусив чоловіка Лорак бігти з країни.