Кінозірку Міллі Боббі Браун хейтять в Instagram.

Про це повідомляють Star News.

Юна актриса виклала фотку "при параді" і тут же викликала лють цілої зграї незадоволених прихильників.

"Спочатку досягай статевої зрілості, а потім одягай обтягуючі речі", "У твоєму віці тільки діснеївські футболки носити", і самий крутий коментар: "Таке носять тільки ті, хто хоче бути об'єктивованим".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Немов хейтери забули, що всі діти хочуть виглядати старше в цьому віці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що голлівудська зірка українського походження Ольга Куриленко, яка відома своєю роллю дівчини Бонда в знаменитій "бондіані", частенько ділиться з шанувальниками новинами і фотографіями. Так, нещодавно актриса опублікувала фотографію, на якій позує в оригінальному образі.

Ольга зображена в незвичайних декораціях, стоячи біля чорного шкіряного дивана і старого дерев'яного комода. Також на фото можна помітити яскраве світіння за спиною зірки. Волосся Куриленко зібрані в оригінальну зачіску, які були популярні в минулому. На її обличчі видно яскравий макіяж.

Як повідомляв портал "Знай.uа", відома британська супермодель Наомі Кемпбелл, якій цього року виповниться 49 років, не втратила свою ідеальну фігуру і часто радує шанувальників новинами свого життя. Часто відверті фотографії зірка публікує на своїй сторінці в Instagram. Так, цього разу на своїй сторінці в соцмережі Наомі Кемпбелл опублікувала фотографію, якою похвалилася зміною зачіски.
"Знай.uа" писав, що відома американська модель і актриса Емілі Ратаковски обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість похвалилася новеньким портретним чорно-білим кадром, на якому не схожа сама на себе. Так, артистка зізналася, що і сама собі нагадує дитину.

"Дитяче личко", - лаконічно підписала Ратаковски. За 20 годин кадр встиг набрати майже 650 тис. лайків. Фолловери розділилися на два табори. Одні порівнювали Емілі з Одрі Хепберн і засипали компліментами. Інші ж не відразу дізналися модель і звинуватили її в ретуші носа. Були і ті, хто запідозрив втручання пластичних хірургів.