Всесвітньо відома співачка Ріанна подала до суду на власного батька. Зірка звинувачує його в експлуатації її імені для свого розважального бізнесу.

Вона стверджує, що її батько, Рональд Фенті, і його бізнес-партнер неправдиво вказували, ніби вона пов'язана з їхньою фірмою, Fenty Entertainment. Їхні заяви ввели в оману громадськість і завдали шкоди її власному бренду - Fenty, під яким співачка випускає товари для краси.

Справа в тому, що прізвище співачки Фенті, і всі бренди Ріанни містять це слово в назві. Батько ж зірки зареєстрував компанію під назвою "Fenty Entertainment", яку пов'язують з Ріанною. Зокрема, у прес-релізі сайту фірми до заявлено про запуск фірми "спільно" з Ріанною, попри те, що вона не брала участі у цьому проекті.

Окрім того батько співачки намагався продати 15 виступів своєї доньки без її відома. Йому майже вдалося укласти договір, але організатори зв'язалися з іншими представниками співачки й виявили, що це махінація.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Ріанна попросила суд заборонити фірмі використовувати назву Fenty для бізнесу інших. У судовому позові йдеться, що Ріанна володіє правами на торгову марку Fenty у США і раніше вже відправляла компанії свого батька офіційне прохання "про припинення дій", які порушують її права.

"Відповідачі продовжують досі використовувати плутанину для комерційної вигоди та вводять в оману громадськість. Ця шахрайська поведінка шкодить не тільки позивачам, але й громадськості в цілому і вимагає судового втручання", - йдеться в повідомленні.

У судовому позові також є інформація, що такі види діяльності порушують закони про рекламу, конкуренцію та конфіденційність, а також можуть завдати "серйозної непоправної шкоди" бренду Fenty, якщо не припиняться.

Нагадаємо, що популярна барбадоська співачка Ріанна дуже любить епатувати публіку. Так, на своїй сторінці Instagram знаменитість показала рекламну кампанію власного бренду нижньої білизни Savage X і приміряла дуже сексуальний образ.

Також "Знай.uа" розповідав про те,що Ріанна показала нову обкладинку культового глянцю Vogue Великобританія за вересень. Фотосесія вийшла дуже незвичайною, і здається, артистка повернула в моду брови-ниточки.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ріанна кудись поділа брови, фанати дивуються.