Відомий український гуморист обрав життя коміка і артиста, зараз же прийшов час його дітям замислитися про свій життєвий шлях. Так, на зйомках нового спільного шоу студії "Квартал 95" можна дізнатися багато цікавинок про життя українських зірок.

Ведучий проекту Євген Кошовий, чекаючи, поки візажисти готують до зйомки зіркових героїнь шоу, розповів, що давно вже ставиться до жіночих зборів абсолютно спокійно. Багато у чому своїм героїчним терпінням актор і телеведучий зобов'язаний старшій донці Варварі. Про це пише портал "Політека".

"Я про жіночі збори вже знаю все! У мене вдома Варя влаштовує "гримерку"! Якось заходжу до неї – і бачу картину: сидить з телефоном і вчить: "Отже, дівчатка, сідайте". Я їй, мовляв, що ти робиш? Почитай літературу краще! Уроки вчи! А вона: "Папа, не заважай мені! На мене підписники в Instagram чекають, я веду прямий ефір!" – поділився Євген Кошовий.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Але, за зізнання Євгенія Кошового, не тільки в програмі, в житті теж йому смішних ситуацій вистачає.

Варто нагадати, що актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий розповів про своє життя. Євген Кошовий з самого початку своєї кар'єри став невід'ємною частиною студії "Квартал 95". За час роботи коміком він отримав шалену популярність і став частиною українського шоу-бізнесу. Його давно називають "лисим з Кварталу", проекти з його участю завжди успішні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що студія "Квартал 95" показала кумедне відео в стилі шоу "Розсміши коміка" під пародійною назвою "Розсміши президента" де Володимир Зеленський сидить у журі і сміється над нарізкою обіцянок перед виборами. Серед таких політиків: Петро Порошенко, Юлія Тимошенко і Володимир Кличко.

Нагадаємо, вибори президента України: стало відомо, коли Порошенко наважиться.

Як повідомляв Знай.uа Кошовий з "Кварталу 95" звернувся до влади та олігархів: та пішли ви, бабло відбило голову.

Знай.uа писав, Зеленський і "Квартал 95" зробили подарунок Кошовому: з другим днем народження, Женя.