Зі своєї появи в королівській родині Меган Маркл стала найбільш обговорюваною жінкою в світі. Модні журнали розглядають кожен її вихід у світ під лупою, відзначаючи кожну деталь. Герцогиня ж примудряється виглядати бездоганно навіть на пізньому терміні вагітності, будучи вірною свого мінімалістичному стилю і любові до шпильок. Передає Clutch.

Певно, 37-річна Меган легко переносить всі тяготи цікавого стану і не страждає від тосксикозу. Пропонуємо розглянути найкращі вагітні образи герцогині Сассекської.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дружині принца Гаррі вдається поєднувати кольори так, щоб її одяг не виглядає занадто яскраво. Меган віддає перевагу класичним комбінаціями чорного і бежевого, а також темно-синього та чорного кольорів.

Вечірні образи Меган - це теж щось неймовірне. Зовсім недавно трапився один із найефектніших виходів вагітної герцогині: усипане блискітками довге вечірнє плаття темно-синього кольору створило приголомшливий голлівудський образ.

Раніше повідомлялося, що в мережі з'явилася інформація про те, що герцогиня Меган Маркл насправді не вагітна і носить спеціальний накладної бондаж. Про це пише Star News.

Повідомляється, що користувачі мережі вивчили недавні фотографії герцогині і прийшли до висновку, що вагітна жінка на таких термінах не може так глибоко присідати.

Користувачі припускають, що дитину герцогині і принцу Гаррі виношує сурогатна мати.

"А ще вона постійно тримається за живіт, щоб, по-перше, не втратити його, а, по-друге, щоб ніхто не здогадався, дитинка типу штовхається. Ні, ви не думайте, спадкоємець буде, тільки виношує його сурогатна мати".

Нагадаємо, як виглядали Кейт Міддлтон, Меган Маркл та інші 10 років тому.

Раніше Знай.ua повідомляв, вагітну Меган Маркл назвали товстухою і вона кумедно на це відреагувала.

Також Знай.ua писав, Меган Маркл знову жорстко зганьбилася на публіці, причому двічі.