Герцогиня Сассекська Меган Маркл влаштувала таємний прийом в Кенсингтонському палаці з прем'єр-міністром Нової Зеландії Джасіндою Ардерн. Передає Clutch.

Герцогиня Сассекска Меган Маркл останнім часом намагається все менше виходити на публіку. За інформацією інсайдерів, це може бути наслідком того, що колишню актрису не надто люблять британці, тому при дворі намагаються приховати її переміщення, щоб знову не потрапити під роздачу в пресі.

днями в Кенсингтонському палаці пройшло чергове не анонсований заздалегідь захід з Меган Маркл.

21 січня в Кенсінгтонському палаці принц Гаррі і Меган Маркл зустрілися з головою Нової Зеландії Джасиндою Ардерн. Зустріч було організовано як подяку за теплий прийом, який отримала королівська пара під час їхнього першого спільного туру.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Невідомо, про що говорили Маркл і Ардерн, але, швидше за все, головною темою їх розмови стала благодійність, адже обидві жінки активно допомагають нужденним.

Раніше повідомлялося, що герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон, яка нещодавно прикрасила Королівський оперний театр своєю присутністю, прийшла ще і в благодійну організацію Family Action.

Про це пишуть британські модні видання.

За інформацією журналістів, 37-річна Кейт вийшла у світ в елегантній сукні-міді благородного зеленого кольору від британського бренду Beulah London. А ось за даними Daily Mail, дружина принца Вільяма одягла сережки з діамантами від Kiki McDonough вартістю 1800 доларів. Незважаючи на прохолодну погоду, Кейт була без пальто.

Варто відзначити також той факт, що патроном організації Family Action, яка в цьому році відзначає своє 150-річчя, з 1953 року була королева Єлизавета, яка передала повноваження дружині свого онука.

Нагадаємо, у мережі з'явилася інформація про те, що герцогиня Меган Маркл насправді не вагітна і носить спеціальний накладний бондаж.

Раніше Знай.ua повідомляв, Меган Маркл показала, як може виглядати розкішно вагітна жінка.

Також Знай.ua писав, про секрети краси Кейт Міддлтон.