Найкрасивіша пара Голлівуду Анджеліна Джолі та Бред Пітт розійшлися. Разом вони виховували шістьох дітей. Однак прийомний син пари Меддокс більше не хоче більше жити з батьками.

Розрив акторів був дуже довгим і скандальним. Усе це відбилося на дітях. Відомо, що в зіркового подружжя були діти, яких вони всиновили. Так 17-річний камбоджієць Меддокс був першим усиновлена, кого всиновили Пітт і Джолі. Хлопець вже почав шукати собі житло в Лос-Анжелесі, а на навчання він планує їхати в Азію.

Проблем розбитій горем та виснаженій розривом Анджеліна додала й їх перша з Бредом біологічна дитина, 12-річна Шайло. Відомо, що вона захотіла жити з батьком і вже перебралася до нього. Інсайдери стверджують, що Джолі була в істериці: плакала, благала залишитися. Проте дівчинка добивається згоди між батьками і більшої участі в житті великого сімейства тата Бреда Пітта.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Найкрасивіша пара світу – Бред Пітт і Анджеліна Джолі розлучилася в 2016 році. Фанати плакали навзрид. Далі між колишнім подружжям почалися виснажливі розбирання і судові позови. Нині ходять чутки, що Пітт закрутив роман з колегою по цеху Шарліз Терон. Стверджують, що пара зустрічається вже майже місяць.

Нагадаємо, сімейство Джолі-Пітт вже давно повинно було стати героями програми "Пусть говорят". Скандал підігріла свекруха колишньої коханої Пітта, яка довго мовчала.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", знаменита голлівудська акторка Анджеліна Джолі вийшла зі своїми дітьми у світ зробити покупки. Її образ вразив увесь світ.

Також "Знай.uа" писав про те, що відома зіркова пара – Анджеліна Джолі і Бред Пітт нарешті дійшли згоди щодо розподілу опіки над дітьми. Так, подружжя нарешті зуміли знайти спільну мову над опікою шістьох дітей. Їх дворічний шлюборозлучний процес отримав нові подробиці, як саме вони поділили дітей.