Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала фото в сміливому образі.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки, сидячи на дивній конструкції. На одному з фото співачка не дивиться в камеру, а на другому дивиться. Для фотосесії Ані Лорак наділа короткий білий топ, який оголює живіт і підкреслює бюст, і сірі джинси вільного крою. На ногах співачки босоніжки на шпильці. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії Ані Лорак потішила прихильників новиною про те, що її концерти в російських продовжаться. "Скоро починається тур 2019 #шоуДива. Спасибі всім, хто з нами! Ми оголошуємо додаткові концерти, слідкуйте за афішею на diva.show", - написала артистка. Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Фанати засипають Лорак компліментами, але є і ті, кому фото не припало до смаку.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Через два тижні вже побачимося. Дуже чекаю", "Коли Україна? Вистачить уже в Росії", "Буде шоу в Україні?", "А коли весілля з Лазарєвим?", "Така красива", "Красуня", "Тула чекає зустрічі з Вами з великою любов'ю! І дуже сподіваємося, що це взаємно", "Ви неймовірна богиня, ви просто настільки прекрасні, не можете собі уявити. Любимо вас сильно, лялечка наша", "Удачі Вам та сил побільше! Шикарне шоу", "Неймовірно красива фотосесія! Чекаємо з нетерпінням в Україні", "Коли у вас дует з Лазарєвим?", "Знову чекаємо з нетерпінням в Москві. Хочеться знову побачити це грандіозне шоу", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак анонсувала черговий виступ на путінському телеканалі.