Відома українська співачка Надя Дорофєєва, яка нещодавно здивувала фанів яскравими фото з відпочинку в Дубаї, знову порадувала шанувальників свіжими фото. Надя кардинально змінила імідж - тепер вона платинова блондинка.

Про це стало відомо завдяки новому фото зірки в Instagram і численним коментарям під постом.

Деякі шанувальники висловили невдоволення новим стайлом.

"Так швидко … Ех, старість не радість… Сивіємо", — написав dashamai6.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Тобі не йде цей колір", — зізналася galinaser1430.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Тим не менш велика частина прихильників прийняла зміни в образі своєї улюблениці на ура, вони у захваті від нової зовнішності Наді. Фанати назвали дівчину Сніговою королевою і припускають, що співачка змінила імідж у зв'язку з підготовкою нового кліпу.

Варто нагадати, що колишня учасниця групи "ВІА Гра" Даша Медова знаходиться в розшуку. Батько дівчини вважає, що це справа рук її колишнього чоловіка Олександра Швеця. Передає Clutch. Даша Медова була заміжня за бізнесменом Олександром Швецем, від якого народила доньку Варвару. Даша і Олександр розлучилися через півроку після початку сімейного життя домашнього насильства з боку чоловіка. Конфлікт між подружжям розгорівся в мережі восени 2017 року, коли Швець звинуватив співачку в викрадення доньки Варі. Про це свідчить його пост в Facebook.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка нещодавно порадувала фанатів порцією шикарних знімків з відпочинку у Дубаї, знову нагадала про себе новим фото. Так, Надя показала себе з рудим волоссям і в дивному вбранні на сумнівному фоні килима. Таким чином виконавиця підтримала флешмоб #10yearchallenge, який досить швидкими темпами набирає обертів у соцмережі Instagram.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва зробила вигляд, що займалася спортом у відпустці, фанати не стрималися.

Як повідомляв Знай.uа чоловік Дорофєєвої показав, як перетворився з Гудкова в Дантеса.

Знай.uа писав, Надя Дорофєєва показала себе в самому початку кар'єри: килим і безглуздий чубчик.