Відомий український комік Володимир Зеленський, який нещодавно заявив про свої президентські амбіції, поки чекав на свою дитину з занять з математики записав коротке відеозвернення до всіх, хто його привітав з днем народження.

Про це стало відомо завдяки новому посту Володимира в Instagram, пише портал "Політека".

"Сьогодні привів дитину на математику, а вчора сам відчув себе дитиною. Було так приємно: стільки привітань. Так класно, так тепло. Спасибі вам за все. Аж не віриться, що 41. Це чай. За вас.", - розповів Зеленський.

Нагадаємо той факт, що 25 січня у Володимира Олександровича був день народження. Відомому коміку вже стукнуло 41.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Варто нагадати, що Володимиру Зеленському, кандидату в президенти, 25 січня, виповнюється 41 рік. Напередодні "КП" в Україні" провели бесіду з батьком успішного артиста і політика. Якщо ви думаєте, що Зеленський-старший відомий у Кривому Розі як "тато Вови", то це не так! Для багатьох тут все навпаки: це "Зе президент" – син легендарного Олександра Семеновича.

Він викладав тисячам студентів, про його шарм, суворість та харизму дійсно ходять легенди. "Відома школа Зеленського з підготовки айтішників" - це характеристика колег.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що до політичної партії Володимира Зеленського приєдналося вже понад півмільйона українців. Про це написала прес-служба команди в Telegram. Також стало відомо про активну діяльність партії Зеленського в соцмережах. Так, Зе! в кожному регіоні країни встановили офіційні акаунти в Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, а також перезнтовали влог, який показує життя Зе!команди.

Крім цього, 25 січня, у свій День народження кандидат у президенти Володимир Зеленський вийшов зі складу кіпрської компанії Green Family LTD, якій належить російська кінокомпанія "Грін Філмз".

Нагадаємо, Зеленський показав українцям свою декларацію: вілла в Криму і чималий автопарк.

Як повідомляв Знай.uа Луценко шокувала українців ставленням до Януковича: несправедливий вирок.

Знай.uа писав, Зеленський показав декларацію: мільйони на рахунках, кілька компаній і багата дружина.