Епатажна російська телеведуча, модель і зірка реаліті-шоу "Дом-2" Вікторія Боня обожнює привертати до себе увагу в соціальній мережі Instagram. 39-річна знаменитість часто радує своїх підписників відвертими фотографіями і епатажними витівками. Цього разу Вікторія Боня постала на огляд публіки в стильному образі.

Так, на фотографії, яка з'явилася в профілі моделі, вона позує сидячи на ліжку, мабуть, в готелі. Для фотосесії Вікторія одягла довгу сукню з леопардовим принтом, яка закриває все, але сидить вона таким чином, що оголила стрункі ноги. Модель тримається руками за шию, її волосся зачесане назад, а на обличчі яскравий макіяж. На ногах Боні видно сріблясті човники на шпильці.

У підписі до фотографії російська модель написала: "Can’t stop thinking of you", що перекладається як: "Всі думки лише про тебе". Однак, про кого так думає, Боня не фанатам не повідомила. Геолокація до фотографії свідчить про те, що вона була зроблена в Монте-Карло. Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію російської зірки. Однак фолловери розділилися на два табори – одним фото Боні сподобалося, і вони засипають її компліментами, але інші все ж критикують 39-річну жінку за такі фотографії.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

"Хто ж цей загадковий герой? Щастя вам", "Закохалася наша Вікторія", "Ви закохані?", "Ти така красива", "Дуже до лиця сукня", "Шикарна, як завжди", "Плаття шикарне. Вікторія, у Вас чудовий смак", "Дуже гарне плаття! Вам дуже личить!", "Шикарне плаття", "Сукня захват. Таке плаття має бути у кожної дівчини в гардеробі", "Смак у Боні – бездоганний", "Вікторія, як вдається бути в такій формі?", "Напевно, тільки Вам так личить цей принт! Найкрасивіше плаття!", - пишуть в коментарях до фото Боні.

Нагадаємо, Вікторія Боня розповіла про здійснення своєї найзаповітнішої мрії.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Вікторія Боня зовнішнім виглядом позбавила залишків честі Червону площу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Боня залишилася біля розбитого корита.