Українська співачка, мама трьох дітей і екс-солістка "золотого складу" групи "Віа Гра" Анна Седокава порадувала своїх шанувальників жарким фото біля басейну.

Знімок з'явився на особистій сторінці знаменитості в Instagram. Анна постала в червоному купальнику, лежачи біля басейну, при цьому показавши своє розкішне і далеко не худеньке тіло.

"Було добре, буде ще краще", - коротко написала під фотографією виконавиця.

Відзначимо, знімок зібрав близько ста тисяч переглядів. У коментарях під цією публікацією розгорілася ціла дискусія. Деякі передплатники розкритикували Анну, назвавши її жирної, інші ж навпаки захоплюйся її красою, зазначивши, що вона ідеал справжньої жінки.

"Ця попа народила 3-х дітей і в такий апетитною НЕ обвислій формі",
"Браво",
"Жирна",
"Анна, Вам потрібно трохи скинути зайві кілограми", "Ніф * га собі з'їв п * Пец".
"Як багато невихованих людей! Це вже точно не ваша справа, худнути Ані чи ні! Я думаю її все влаштовує в собі, інакше б вона вже давно схудла !! І головне більшість таких комментов пишуть дівчата, а мужикам все подобається",
"Ідеал жіночої сексуальності", - пишуть шанувальники.

Як відомо, Анна Седокова часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram і не може довго прожити і без нових знімків. Нещодавно знаменитість виставила нове селфі, похвалившись кардинальними змінами у зовнішності. Співачка змінила колір волосся, перетворившись з шатенки на руденьку красуню.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Як повідомляв портал Знай.ua, Анна Сєдокова спантеличила шанувальників постом про жінку-кілера

Також Знай.ua писав, Седокова показала "скромне" житло в Лос-Анджелесі: красиво жити не заборониш