Герцогиня Кембриджська і дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон потрапила в об'єктив папараці в неформальній обстановці – фотографи «застукали» народну улюбленицю на сімейному торжестві в честь 64-річчя її матері, Керол Міддлтон. Вечірка проходила в Лондоні – в розкішному особняку сестри Кейт Піппи Міддлтон і її чоловікові Джеймсу Мэтьюсу. Батьки герцогині, як відомо, живуть за містом – в графстві Беркшир. Проте день народження приїхали відзначати до Піппі заради зручності дочок.

Як пише Daily Mail святі був також брат Кейт і Піппи Джеймс, який в останнім часом живе в Шотландії. Його супроводжувала подруга-француженка Ализе Тевене.

Кейт, намагаючись прослизнути в будинок непомітно для журналістів, була в хвилясті червоній сукні-максі вартістю 2700 доларів від улюбленого бренду Alexander McQueen. Вона вже одягала її в 2017 році в Берліні.

Чоловік Кейт, принц Вільям, залишився вдома з трьома їх дітьми.

Нагадаємо, раніше Меган Маркл зганьбилася на весь світ з величезними губами: вульгарна і товста.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Також ми писали про смішні прізвиська, які дали один одному члени королівської сім'ї – адже вони такі ж люди, як і ми. І вдома вони кличуть один одного далеко не «ваша високість». Хто Лисий, а хто Ледащо – дізнайтеся з нашого недавнього матеріалу.

Британські журналісти дізналися, що на початку стосунків Кейт Міддлтон називала принца Вільяма "Великим Віллі". Правда, з роками його шевелюра почала сильно рідшати, і Кейт стала жартома називати його "Принцом Балди" (від англ. bald — лисий).

Кейт теж дісталося прізвисько "Герцогиня Нероб", а ще Вільям її жартома називає "DoD", "Герцогиня Do-little".

Меган Маркл отримала кличку "Вольфрам" на честь міцного металу, а все завдяки її стійкого характеру. Принца Гаррі в жарт називають "Флеш". Він отримав прізвисько на честь персонажа Гаррі Флэшмэна.

Маленький Джордж ще в утробі матері отримав прізвисько "маленький наш виноград". Зараз його називають "Tips", — як відомий бренд чаю.

Дивіться: син Кейт Міддлтон видав королівський секрет: так роблять всі

Принц Джордж називає королеву Єлизавету "Ган-ганом" — він ще не навчився вимовляти слово "бабуся". Принц Вільям в дитинстві теж шукав легких шляхів і називав королеву "Гару". Так у Єлизавети і залишилася ця мила кличка.

Нагадаємо, член королівської сім'ї принц Гаррі порушив обітницю, який дав своїй дружині Меган Маркл.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон хоче четверту дитину

Раніше Знай.uа повідомляв, вагітну Меган Маркл запідозрили у зраді.

Знай.uа писав, поповзли чутки про розлучення Меган Маркл і принца Гаррі.