Практично в кожній родині прийнято давати одне одному милі і смішні прізвиська. Як виявилося, британські монархи теж не стали винятком. Передає Clutch.

Британські журналісти дізналися, що на початку стосунків Кейт Міддлтон називала принца Вільяма "Великим Віллі". Правда, з роками його шевелюра почала сильно рідшати, і Кейт стала жартома називати його "Принцом Балді" (від англ. bald — лисий).

Кейт Миддлтон
Кейт Миддлтон

Кейт теж дісталося прізвисько "Герцогиня Нероб", а ще Вільям її жартома називає "DoD", "Герцогиня Do-little".

Меган Маркл отримала кличку "Вольфрам" на честь міцного металу, а все завдяки її стійкому характеру. Принца Гаррі жартома називають "Флеш". Він отримав прізвисько на честь персонажа Гаррі Флешмена.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Кейт і Вільям
Кейт і Вільям

Маленький Джордж ще в утробі матері отримав прізвисько "наш маленький виноград". Зараз його називають "Tips", — як відомий бренд чаю.

Принц Джордж називає королеву Єлизавету "Ган-ганом" — він ще не навчився вимовляти слово "бабуся". Принц Вільям в дитинстві теж шукав легких шляхів і називав королеву "Гарі". Так у Єлизавети і залишилася ця мила кличка.

королева Єлизавета ІІ
королева Єлизавета ІІ

Нагадаємо, член королівської сім'ї принц Гаррі порушив обітницю, яку дав своїй дружині Меган Маркл.

Принц 30 січня зустрічався за круглим столом з молодими людьми з країн Співдружності. В той день він увечері пішов з друзями в лондонський паб, залишивши вдома вагітну дружину. За інформацією видання Us Weekly, 34-річного онука королеви Єлизавети засікли в закладі The Sands End. В барі його супроводжували кілька одягнених у цивільне охоронців.

Меган Маркл
Меган Маркл

37-річна Меган Маркл заборонила чоловікові пити алкоголь, а також заодно попросила утриматися і від кави з чаєм. Оскільки жінка чекає дитину, їй не можна пити тонізуючих напоїв. Тому Меган попросила чоловіка проявити солідарність і підтримати її в цьому. Однак Гаррі, судячи з усього, не витримав.
Нагадаємо, Кейт Міддлтон хоче четверту дитину.
Раніше Знай.uа повідомляв, вагітну Меган Маркл запідозрили у зраді.
Також Знай.uа писав, поповзли чутки про розлучення Меган Маркл і принца Гаррі.