Скандальна російська світська левиця, журналістка і кандидат у президенти Росії Ксенія Собчак не перестає дивувати своїх підписників публікаціями у соцмережах.

Зовсім нещодавно Собчак влипла в гучний і неприємний скандал. Її чоловік, Максим Віторган, після чуток про численні зради благовірної побив її гіпотетичного коханця. Тепер же, схоже, у житті Собчак з'явився ще один роман. Вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram фото голого чоловіка і зізналася йому в коханні.

"А ще кажуть, що дружби між чоловіком і жінкою не буває! Брешуть! Люблю тебе дуже дуже. З Днем народження", - написала Собчак.

Як з'ясувалося, Ксенія відчуває теплі почуття до бізнесмена Вадиму Расковалову.

В коментарях підписники відзначають, що для заміжньої дами не зовсім типово робити такі публікації.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Кохання, секс, пристрасть, бізнес, ненависть - все що завгодно тільки не дружба!", "Навіщо постійно постити, то фото з чоловіками в обнімку або цілуючись, нехай і по-дружньому.. Тут теж з натяком на Ню? Навіщо? Раніше я думала: "от у Макса терпіння!", "Скільки ще у Ксенії не битих друзів чоловіків?", "А Ксюха, кізка наша, веде себе як вільна жінка", "Дружба між чоловіком і жінкою може бути лише в тому випадку, якщо у чоловіка не встає на цю жінку! Значить у нього на Вас не стоїть просто!".

Ксенія Собчак
Ксенія Собчак

Нагадаємо, російський актор Максим Віторган вперше висловився про розлучення з телеведучою і політиком Ксенією Собчак.

Раніше Знай.uа повідомляв, скандальна російська телеведуча Ксенія Собчак вперше прокоментувала розлучення з чоловіком Максимом Віторганом.

Також Знай.uа писав, відома російська телеведуча Ксенія Собчак, яка влаштувала скандал у студії телеканалу НТВ, заінтригувала шанувальників знімками з новим чоловіком. На ньому Ксенія стоїть поруч зі статним чоловіком - відомим журналістом Михайлом Зигарем.