Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість заспівала дуетом з не менш скандальним Микитою Джигурдою. Так, виконавець вирішив якомога довше затриматися у Анастасії, перемістившись до неї в особняк. Втім, артисти не довго насолоджувалися спокоєм: раптово зірвався їх контракт з Францією на 18 мільйонів рублів і тепер вони змушені подати до суду на шахрая. Джигурда з цього приводу навіть не стримався і почав дико кричати, стоячи на мармурових сходах.

"Розповіла, як ми з Микитою Джигурда @instadzhigurdaвтратили великий контракт з Францією на 18 млн рублів. Подробиці за посиланням у сторіз... А реакція Микити говорить сама за себе...🙈 Будемо відсуджувати у шахрая, раніше засудженого.", - поскаржилася Волочкова. Як виявилося, Анастасія звинуватила в зриві контракту свого екс-водія Олександра Скиртача, якого засудили до трьох років умовно ще в минулому році. Так, в ефірі програми "Пусть говорят" 29 січня Скиртач почав ображати балерину, звинувачуючи її в пристрасті до алкоголю і наданні ескорт-послуг, після чого у Анастасії і зірвався контракт у Франції.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.