Відома і популярна радянська і російська актриса Олександра Яковлєва терміново була доставлена до шпиталю Санкт-Петербурга. Про це йдеться у повідомленні Telegram-каналу 112.

Зазначається, що жінці стало зле в квартирі, коли вона дивилась телевізор.

"У 61-річної актриси почалися судоми, пішла піна з рота. Медики надали необхідну допомогу, зараз стан актриси стабілізувався", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Акторка знімалася у фільмах "Екіпаж", "Чародії", "Людина з бульвару Капуцинів", "Сльози капали", "Наказано взяти живим".


Нагадаємо, Децл був українцем і ненавидів Путіна: шокуючі спогади подруги репера. Він пишався своїм українським корінням і нізащо не хотів виступати у Криму.

З часом Децла почало дратувати те, що відбувається в його країні – музикант різко починає критикувати чинну російську владу, не надто добираючи слова:

"Кирило розповідав про свого дідуся, у якого українське коріння, і дуже пишався ним. Він ніколи не прогинався під систему, відкрито критикував владу. Він не гнався за грошима, писав ту музику, яка йому подобалася, а не на догоду ринку. Коли дізналася про те, що Кирила не стало, було дуже боляче. Особливо після негативних відгуків про нього. Чому ніхто не говорить, що Децл відмовлявся виступати в Криму?".

Як повідомляв "Знай.ua", Примадонна російської естради, яка присвятила пронизливий пост раптово померлому реперу Децлу, не прийшла на його похорон.

Також "Знай.ua" писав, Лорак, Волочкова, Заворотнюк та інші зірки, які потонули в боргах: пахати доведеться десятиліттями.

Шанувальники музичного мистецтва і кінематографу звикли, що відомі актори та виконавці постійно посміхаються з екранів, а їх голос весело звучить з колонок, думають, що їхні улюбленці живуть у достатку і просто купаються в розкоші.