Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Але в цей раз Сєдокова зрадила своїм принципам і виклала фото в скромному образі, можливо це тому, що вона не одна. На знімку, який з'явився в записі Анни, вона позує в компанії старшої дочки Аліни. Мама і дочка сфотографувалися на тлі красивого заходу сонця у Москві. З підпису до фото стає ясно, що ініціатором спільного селфі була Аліна.

На фотографії Анна Сєдокова з'явилася в світлому одязі і з яскраво-синіми окулярами на очах. Її волосся зачесане назад, артистка притискається до дочки і дивиться в камеру. Дочка артистки Аліна одягнена в синю толстовку і світлу шубку, яку скинула з плечей. Волосся дівчини розпущене, а на обличчі немає макіяжу, але присутній вираз подиву – у неї відкритий рот, і вона закотила очі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У підписі до фотографії Анна Сєдокова написала: "Сьогодні був дивний захід сонця. Захід, який мені показала моя дочка. Я, можливо, так би і сиділа далі в машині, уткнувшись в телефон і вирішуючи мільйон проблем, але Аліна раптом сказала: «мама, пішли, вийдемо». Спасибі". Шанувальники співачки не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото на її сторінці.

"Шалене фото", "Діти змушують нас жити", "Красуні!", "У вас там у Москві, весна?", "Неймовірні", "Дуже класна фотка. Обидві просто красуні", "Дивовижне щастя бути з підлітком на одній хвилі", "У вас дуже красива дочка", "Який красивий рот у Вашої дочки", "Які ви чудові", "Ви такі гарні", "Гарячі дівчата", "Дуже гарна дівчинка", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, розпусна Сєдокова здивувала шанувальників новорічним фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".