Сергій Юрський перш за все відомий актор і режисер, який взяв участь у створенні багатьох кіноробіт.

Актор присвятив зйомам майже усе життя, а колеги завжди захоплювалися його багатогранністю і талантом.

Актор став відомим завдяки ролям у таких фільм, як "Любов та голуби", "Місце зустрічі змінити не можна", а також багатьох інших кінокартинах.

Інформація про смерть актора з'явилася на сайті театру імені Моссовєта.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Тепер стала відома причина смерті Сергія Юрського. Донька актора дала короткий коментар, у якому повідомила, що у Юрського зупинилося серце. Крім того, жінка зізналась, що її батько останнім часом дуже багато хворів.

Дата поховання поки невідома, але стало відомо, що попрощаються з актором у Театрі імені Массовєта.

Нагадаємо, у п'ятницю, 8 лютого, стало відомо про смерть легендарного радянського та російського актора Сергія Юрського. Народному артисту було 83 роки. Напередодні ж стало відомо, що знаменитого радянського і російського актора і режисера госпіталізовано в Москві.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Помер відомий актор: п'ять номінацій на Оскар і десятки кіношедеврів. Він також зіграв Вінстона Черчілля в телефільмі "Черчилль", кілька разів номінувався на "Оскар", тому числі за ролі Пуаро і Масрі. Його кар'єра почалася в 1956 році; останню роль у кіно він зіграв у 2012-у.

Також Знай.uа писав, що від раку помер актор Стів Бін (справжнє ім'я Стівен Леві).Передає The Variety. Стіву в день смерті було 58 років. Він помер у своєму будинку в Лос-Анджелесі після довгої боротьби з раком носа. Страшний діагноз був поставлений акторові ще в 2016 році. Після цього Стів Бін розповів про свою боротьбу зі страшною хворобою у есе "Мій рік без носа", яке було опубліковано в журналі MEL.