Британський актор Альберт Фінні помер у віці 82 років.

Серед найбільш відомих ролей Фінні - детектив Еркюль Пуаро у "Вбивство в "Східному експресі" 1974 року, адвокат Ед Масрі "Ерін Брокович", Ед Блум в "Великій рибі".

Він також зіграв Вінстона Черчілля в телефільмі "Черчілль" (The Gathering Storm).

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фінні кілька разів номінувався на "Оскар", тому числі за ролі Пуаро і Масрі. Його кар'єра почалася в 1956 році; останню роль у кіно він зіграв у 2012-у.

Раніше ми писали, що у п'ятницю, 8 лютого, стало відомо про смерть легендарного радянського і російського актора Сергія Юрського. Народному артисту було 83 роки.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Напередодні стало відомо, що знаменитий радянський і російський актор і режисер Сергій Юрський екстрено госпіталізований в Москві.

"83-річний народний артист РРФСР Сергій Юрський був госпіталізований бригадою швидкої медичної допомоги. Медики оцінюють стан актора як середньої тяжкості", – йдеться у повідомленні. Причини смерті поки не відомі.

Нагадаємо, від раку помер актор Стів Бін (справжнє ім'я Стівен Леві).Передає The Variety.

Стіву в день смерті було 58 років. Він помер у своєму будинку в Лос-Анджелесі після довгої боротьби з раком носа.

Страшний діагноз був поставлений акторові ще в 2016 році. Після цього Стів Бін розповів про свою боротьбу зі страшною хворобою у есе "Мій рік без носа", яке було опубліковано в журналі MEL.

Як повідомляв раніше Знай.uа, режисер Вацлав Ворличек, відомий у всьому світі казкою "Три горішка для Попелюшки", помер в ніч з 5 на 6 лютого в Празі.

Йому було 88 років. Про смерть майстра повідомив у соцмережі Facebook його друг і колега Зденек Зеленка.

Також Знай.uа" писав, що помер легендарний музикант, його талантом захоплювався весь світ.

Як повідомляв "Знай.uа", помер класик індійського кіно.

Також Знай.uа" писав, що померла зірка серіалу "Доктор Хто".