На минулих вихідних голлівудська актриса Дженніфер Еністон відзначала своє п'ятдесятиріччя. На святкування зірка запросила свою колишню суперницю Анджеліну Джолі і свого колишнього чоловіка Бреда Пітта.

Нагадаємо, що в період відносин з Еністон, Пітт завів роман з Джолі і пішов від однієї відомої актриси до іншої. Пару Пітта і Джолі вважали однією з найбільш зразкових і красивих, тим не менш не довго музика грала. Зараз пара перебуває в шлюборозлучному процесі і періодично підкидають один одному "фекалії".

Анджеліна Джолі і Бред Пітт
Анджеліна Джолі і Бред Пітт

До речі, коли Анджеліна Джолі побачила свого екс-чоловіка на святкуванні ювілею Дженніфер Еністон, то прийшла в обурення. Вона неочікувала його там побачити і зі слів актриси, вона навіть припустити не могла, що Бред і Дженніфер настільки близько спілкуються. Не варто забувати про те, що довгі роки Еністон не могла пробачити ні свого екс-чоловіка, ні його коханку.

Зарубіжне джерело стверджує, що Бред Пітт з радістю прийняв запрошення Еністон і прийшов на свято, щоб підтримати її.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Анджеліна Джолі здобула трофей у номінації "Людина року".

Як повідомляв Знай.uа, свекруха Джолі зізналася, що голлівудська актриса довела свого колишнього чоловіка до нервового зриву і не пускає до дітей. Цілком ймовірно, що родичі Анджеліни Джолі також дадуть відповідь на такий "випад" з боку її колишньої свекрухи.

Знай.uа також писав, що Бред Пітт після Анджеліни Джолі повернувся до Дженніфер Еністон, мовляв, не забуває колишніх. Невідомо, чи то Бред з роками стає ще витриманішим як коньяк, тому жінки від нього втрачають голову, чи то він просто хитрий лис, який примудряється виправдати себе у будь-яких ситуаціях.