Російська співачка Катя Лель продовжила тему своїх оповідань контактів з позаземною цивілізацією. Сьогодні, 13 лютого, на прес-конференції, яку транслював Лайф, виконавиця розповіла, як втратила зуби після зустрічі з НЛО.

За її словами, все це сталося 9 червня 1990 року в рідному будинку в Нальчику. В той вечір до них прийшов сусід Карен, Лель зварила кави і почала розповідати анекдоти. Співачка згадує, що в 21:00 вона, сусід, мама і сестра побачили сильне світло за вікном.

"Три різнокольорові промені впали в центр кола, який я помітила. Я отямилася перша, всі дивляться на мене. Я кажу: "Що ви всі втупилися?" Незрозуміло, скільки часу минуло. Для нас все здалося миттю, однак на годиннику було 21:35", — говорить вона.

За словами Лель, її сестра Ірина з переляком попросила її відкрити рот. Підійшовши до дзеркала, співачка зауважила, що у неї відсутні кілька зубів.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Моя сестра Іра з переляком попросила мене відкрити рот. Я підійшла до дзеркала і не могла повірити своїм очам: були відсутні кілька зубів. Причому до цього я ніколи не видаляла зуби", — продовжила співачка.

Як стверджує співачка, надалі вона ще раз контактувала з НЛО, завдяки чому у неї з'явилися незвичайні здібності, у тому числі музичні.

Раніше Катя Лель повідомляла, що контактує з позаземною цивілізацією з 16 років. Коментуючи цю ситуацію, фіналіст 12-го сезону шоу "Битва екстрасенсів", народний цілитель Анатолій Леденьов в бесіді з Лайфом заявив, що його теж викрадали інопланетяни.

Ми писали, що забута зірка 90-х Катя Лель за останній тиждень перетворилася на новий мем. В ході розмови з журналістом радіоефіру 44-річна співачка на повному серйозі розповіла, що 28 років тому залишилася без зубів після зустрічі з НЛО.

Багато хто подумав тоді, що Катя просто оригінально пожартувала, але всі крапки над і розставив її інтерв'ю одному з російських ЗМІ. В ході розмови співачка заплакала і розповіла жахливу історію. Схоже, вона дійсно дуже серйозно до цього ставиться.

Нагадаємо, Катя Лель скинула 20 років.

Раніше Знай.uа повідомляв, інопланетяни прилітали в Єгипет 3500 років тому.

Знай.uа писав, НЛО вдалося зняти з борту літака.