Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала яскраве фото, на якому позує в компанії коханого.

На фотографії, яка з'явилася в записі Джамали, вона постала на огляд публіки в незвичайному образі – її довге біле плаття нагадує весільне. Волосся Джамали розпущене і трохи розпатлане вітром. Фотографія була зроблена зі спини, артистка з чоловіком крокують по дорозі, взявшись за руки, і оглядаються до фотографа. Геолокація до фото свідчить про те, що воно було зроблено в італійській столиці Римі, так що можна припустити, що це був медовий місяць закоханої парочки.

У підписі до фотографії Джамала розповіла про своє ставлення до Дня святого Валентина. "Якщо чесно, не сприймаю 14 лютого як свято. Але мені подобається, що є день, коли всі зізнаються одне одному в коханні. Для мене День Св. Валентина – це привід в черговий раз сказати чоловікові про свої почуття... #happyvalentinesday #loveintheair", - написала артистка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Шанувальники Джамали не залишилися байдужими до такої зворушливої фотографії і почали засипати закоханих компліментами в коментарях.

"Любові вам міцної", "Завжди будьте щасливі", "Теж не сприймаю 14 лютого, але, коли у людини є почуття, це швидше привід ще раз сказати про те, як ти любиш", "Красуня", "Мені подобається цей день, тому що він відрізняється від вчора і завтра. Любові і теплоти всім нам", "Я теж так думаю. Не обов'язково чекати 14 лютого, для того, щоб зізнатися у своїх почуттях", "Дійсно, малинове щастя!", "Приємно бачити, коли люди щасливі!", - пишуть в коментарях до фото Джамали.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.