Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Артистку також називають української Леді Гагою за любов до латексу і епатажних витівок. Оля не зраджує своїм принципам і на цей раз показала епатаж, але вже без латексу.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі артистка опублікувала фото, на якому позує в яскравому образі. Фотографія була зроблена під час виступу Олі Полякової під акомпанемент піаніста. Вона стоїть поряд з піаніно і, судячи з усього, співає оперним голосом. Для виступу епатажна зірка одягла коротеньке рожеве плаття з відвертим декольте і рукавами-ліхтариками.

Оля стоїть біля піаніста у відповідній позі, активно жестикулюючи руками. Її волосся розпущене, а на обличчі акуратний макіяж. На ногах артистки витончені сріблясті босоніжки на шпильці. У підписі до фотографії Оля Полякова написала: "Люблю співати! А ви?". Шанувальники не пройшли повз і активно обговорюють довгі ноги епатажної знаменитості. Олю засипають лайками та компліментами, а деякі фанати відповідають на її питання.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Люблю, але не вмію", "Люблю співати, правда іншим не подобається!", "Красуня, люблю тебе", "А де друга нога?", "І я люблю співати! Гарний настрій та гарне самопочуття забезпечені!", "Я люблю, але мене всі просять не робити цього", "А ми любимо слухати, як Ви співаєте!", "Ой, скрізь і завжди. В душі і на прогулянці найулюбленіші місця", "А яку пісню ви співали на цьому фото?", "Дуже люблю співати", "Однонога Полякова", "А ми любимо танцювати", "Вона прекрасна", "Красива жінка, співачка з чудовим голосом", "Шикарна", "Де ваша друга нога?", "Здалося що Ді Капріо сидить", "А відео є? А то дивитися на фото як співають, нічого не зрозуміло", - пишуть в коментарях до фото Полякової.

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.