У мережі розгорілася гаряча суперечка через зовнішність спадкоємця відомої співачки Наташі Корольової і Тарзана. Днями Архип Глушко відзначив день свій день народження. Хлопцю вже виповнилось 17 років.

З цього приводу Наташа Корольова опублікувала нове фото сина у себе на сторінці Instagram, пише портал "Політека".

"Кохання всього мого життя! Як же ти швидко виріс синочок!!! З днем народження!!!", — написала знаменитість.

Так, 17-річний син виконавиці сфотографувався на мальовничому узбережжі США у Флориді. Незважаючи на зимову пору, в південній частині Америки досить тепло. Тому Архип одягнув толстовку поверх футболки.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Користувачі соціальної мережі помітили одну особливість, яка і стала каменем спотикання. На фотографії видно юнацькі вуса, які далеко не всім припали до смаку. Коментатор з ніком galluzinogen влаштував скандал, невтішно відізвавшись про хлопчика:

"Вуса це відстій! Запитайте у своїх доньок, чи подобаються їм хлопці з такими вусиками? "Ні" вони дадуть відповідь вам. Живете в своїх "вусатих" 80-х". Деякі підтримали позицію користувача і порадили Архипові збрити дратівливі вуса.

Варто нагадати, що нещодавно шанувальники Маші Єфросиніної заговорили про ймовірну вагітність зірки. У соцмережах активно обговорювали пост ведучої, в якому вона написала, що дізналася новину, яка може змінити її життя. Однак, судячи з нових фотографій, Маша Єфросиніна не вагітна, а фігура струнка, чим вона і похвалилася.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українська співачка Ані Лорак, гастролююча з РФ, здивувала фанатів незвичайним фото. На знімку в Instagram Лорак вона була розкритикована за "качачі губи".

"Королева пристрасті", "Ну і ротяра у неї!", "І так надуті губки-ще їх бантиком робить", "А що з губками, Кароліночка? Навіщо надули?", "А чому не в трусах???? Пайта тут не в тему", "Розправте губки дуже негарно так ви робите", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Лорак шокувала новими величезними губами.

Як повідомляв Знай.uа Меган Маркл без принца Гаррі влаштувала в США шалену вечірку.

Знай.uа писав, 40 слонів: як легендарна банда злочинниць змусила тремтіти весь Лондон.