Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає нагоди похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Так, в цей раз Сєдокова не зрадила своїм принципам і виклала в мережу дуже гаряче фото. Артистка сфотографувала себе на телефон у відвертому образі, виклала фото в мережу і таким чином привітала чоловіків з 23-м лютого. На фотографії Анна Сєдокова постала на огляд публіки в чорній білизні і панчохах. Її волосся розпущене і недбалими локонами спадає на плечі і спину, у вухах видно масивні сережки, а на обличчі яскравий макіяж.

У підписі до фотографії Анна Сєдокова прямо написала: "Я знаю, що ви і не чекали від мене іншого подарунка... Дякую, що змушуєте наші серця і тіла відчувати любов". Шанувальники Анни не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото на її сторінці. Артистку засипають компліментами в коментарях, а хлопці дякують за такий подарунок.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Вражаюча", "Анна, це найкраще привітання за сьогодні! Спасибі", "Шикарний подарунок", "Гарненька така", "Попа, як у Кім!", "Анна, Ви найкрасивіша і найсексуальніша дівчина на світі! Сексуальнішу за вас більше не зустрічала! Любові і щастя вам величезного", "Я думаю, що Ані в активному пошуку чоловіка, швидше за все, після таких фото пропозицій буде багато!", "Все правильно, Анечка, нічого соромитися", "Так тримати!", "Відмінна фігура", "Хороший подаруночок", "Сексі", "Спасибі Анюта! Ти наш найкращий подарунок", - пишуть в коментарях до фото Анни Сєдокової.

Нагадаємо, розпусна Сєдокова здивувала шанувальників новорічним фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".