Вагітна Меган Маркл і принц Гаррі побували на приймі у британського посла в Марокко. Про це передає Clutch.

У суботу, 23 лютого, герцог і герцогиня Сассекські прилетіли в Марокко з офіційним візитом. Східна країна стане останнім пунктом королівського туру Меган і Гарі до народження їх первістка, який має побачити світ наприкінці квітня.

За день неділі подружжя встигло зробити кілька важливих візитів, а ввечері причепурилися для прийому у посла Британії в Марокко. Як завжди, вся увага була прикута до Меган Маркл і її нового образу.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Для виходу в східній країні вагітна герцогиня вибрала ніжну пастельну сукню від Dior. Простий фассон багатьом видався занадто нудним, але добре вписувався в образ мусульманської жінки. Єдиним "веселим" елементом сукні-балахона виявилися рукава, декоровані штучними діамантами.

Образ Маркл завершили класичні туфлі-човники золотистого кольору і елегантний клатч.

Раніше повідомлялося, що герцогиня Сассекська Меган Маркл та її чоловік принц Гаррі зовсім скоро стануть батьками.

Варто відзначити, що в честь довгоочікуваного події королівська сім'я вирішила провести закриту вечірку. Відзначається, що на святі, яке організовують подруги, Маркл довелося поїхати в Нью-Йорку.

Відомо, що серед запрошених гостей були присутні Амаль Клуні і Серена Вільямс, які взяла на себе більшу частину витрат. Зокрема, легендарна тенісистка оплатила найдорожчий готельний номер у США - пентхаус у готелі The Mark за 75 тисяч доларів.

Більш того, наголошується, що в США майбутня мама прибула на розкішному особистому літаку, переліт на якому обійшовся в 125 тисяч доларів. Якщо підсумувати транспорт і готельний номер, виходить вражаюча сума - 325 тисяч доларів.

Нагадаємо, племянница королеви Єлизавети II ошелешила образом на модному шоу.

Раніше Знай.uа повідомляв, Меган Маркл і принц Гаррі вибирають ім'я первістку.

Також Знай.uа писав, Меган Маркл знову з'явиться на великому екрані.