Екс-учасник одіозної передачі "Дом 2" на ім'я Габріель Альварес жорстоко побив свою матір гітарою.

Молодий чоловік з латиноамериканським корінням запам'ятався телеглядачам м'язистим тілом і широкою посмішкою. Він провів дитинство в Еквадорі, але потім переїхав до матері, в Росію. Пізніше засвітися у телевізорі і займався організацією вечірок.

Нещодавно 32-річному чоловікові вдалося знову засвітитися у пресі. У розпал сварки з матір'ю Альварес сильно вдарив її гітарою по руці. Медики діагностували у жінки перелом, але від госпіталізації вона відмовилася.

За чутками, син розсердився на матір за її відмови давати гроші. 64-річна Ірина Миколаївна втомилася утримувати дорослого чоловіка, який останнім часом не працював і жив за рахунок сім'ї.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомили близькі, після проекту "Дом-2" Габріель впіймав зірку і перестав погоджуватися на просту роботу. Реаліті-шоу, до того ж, спровокувало у нього розвиток психічного розладу, з яким він лежав у лікарні. Як повідомляється у пресі, чоловік був поставлений на облік в Психоневрологічному диспансері, страждав алкоголізмом.

Альварес запам'ятався телеглядачам своїм ефектним зізнанням у коханні до своєї екранної подруги Христині Лясковець. Молодик подарував дівчині плюшеву іграшку, потім встав на коліна і висловив свою симпатію. До того ж, багатьом сподобалося те, що про почуття Габриель говорив іспанською мовою. Правда, дівчину це не вразило, і вона замість загорілого латиноамериканця вибрала Андрія Черкасова.

Потім своє щастя він вирішив випробувати з Тетяною Охулковою і Еліною Корякіною, але і з ними роман не був довгостроковим.

Нагадаємо, російська телеведуча і світська левиця Вікторія Боня дуже любить ділиться у соцмережах своїм нібито розкішним життям. Правда, її 7-річна донька не завжди з цим згодна.

Раніше Знай.uа повідомляв, 18-річну коханку Гуфа Яну Шевцову підозрюють у поширенні ВІЛ. Нещодавно вона почала зніматися в одіозному реаліті-шоу "Дом-2", і вже змогла стати однією з найбільш епатажних учасниць.

Також Знай.uа писав, репера Олексія Долматова, більше відомого, як Гуф, на корпоративі побив охоронець мільярдера Ігоря Сосина.