Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує з букетом білих троянд.

На фотографії, що з'явилися в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки в простенькій одежі, мабуть, в готелі перед концертом. Як раніше повідомлялося, Лорак покинула Росію і повезла своє шоу "Діва" до азербайджанської столиці Баку. Саме там, судячи з геолокації, було зроблено це фото.

На знімку Лорак позує в чорних лосинах і чорній футболці з розпущеним волоссям і без макіяжу. Вона стоїть біля столика, на якому стоїть у вазі величезний букет білих троянд. У підписі до фотографії артистка дякує Баку за гостинність, проте не вказує, хто саме подарував їй ці квіти. "Спасибі Баку за гостинність! Зустрічаємося сьогодні! #шоуДіва#Баку#Сьогодні", - написала Лорак.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка постаріла, а її намагання зберегти молодість тільки псує її природну красу.

"Чудотворний букет білих троянд", "Який букет, Кароліна. Вас всі люблять. А той, хто не любить повний дурень!", "Природна краса, без фотошопу, це приємно дивитися", "Божевільні очі!", "Кароліночка, на Вас завжди хочеться дивитися, така яскрава, красива", "Лазарєв приїжджав?", "Ти красивіша цих троянд", "Дуже красива Кароліна. Тільки не варто експериментувати з уколами і всякою цією фігньою, у Вас від природи краса", "Коли ж ми вже дочекаємося шоу Діва в Україні?", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.