Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу нове фото, на якому постала на огляд публіки в ніжному образі. Лобода відображена як би збоку, вона не дивиться в камеру, а половина її обличчя прихована за волоссям. На ній чорна кофта, одну руку артистка запустила у волосся, на обличчі Світлани акуратний макіяж. Своєю публікацією зірка анонсувала, що залишає Росію і вирушає в тур по Америці і Канаді.

"До старту туру по Канаді і Америці залишилося 3 дні! Ми готуємося. Все повинно бути красиво. Спеціально для американського туру ювелірний дім @daniel.malaev_jewellery створив чудову прикрасу!", - написала Лобода. Варто відзначити, що раніше стало відомо, що Росію також покинули ще дві відомі українки. Так, Ані Лорак вирушила на гастролі в Азербайджан, а Віра Брежнєва стала моделлю в Парижі, перед цим скасувавши концерт у російському місті.

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників артистки, і вони почали засипати свого кумира компліментами в коментарях, а деякі пообіцяли відвідати концерти Світлани за кордоном. "Така красива", "Сьогодні послухала Вашу нову пісню "Інстадрама", це просто якась бомба, спасибі велике. А кліп взагалі вогонь", "Супер, ми вже купили квитки, чекаємо тебе Світлана", "Красуня, я просто обожнюю Вас!", "Світлана найкраща! Твої шоу найяскравіші та найбільш запальні, пісні веселі, завжди заряджають позитивом і енергією", "Коли тур по Україні?", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що розкута Лобода вийшла на сцену без ліфчика, сподобалося не всім.