Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, від якої захоплює дух.

На фотографії, яка з'явилася в записі Насті Каменських, вона постала на огляд публіки в сексуальному образі. На ній коротенька джинсова спідничка і коротенька біла кофточка, яка ледь прикриває груди. Поверх цього Настя накинула сіру спортивну кофту. Каменських засунула руки в кишені спідниці і млосно дивиться в камеру, її пишне кучеряве волосся зібране ззаду, а на обличчі легкий макіяж.

Настя Каменських не підписала свою сексуальну фотографію, а геолокація свідчить про те, що вона була зроблена в Києві. Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці зірки. Деякі фани в захваті від сміливого образу своєї улюбленці, а інші вважають, що Насті треба бути скромнішою.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Показати ще

"Круто", "Красуня", "Чому одягу стало більше? Треба щоб його було менше", "Класний лук", "Слава Богу, одяглася", "У такій класній формі!", "Крута фотка", "Красива дівчина. Красиве тіло. Є що показати, нехай показує!", "Ну хоч одяглася, тут гарна", "Все красивіша і красивіша", "Натуральна і класна", "Ну хоч не в труселях", "Що за двохтисячні?", "Ти чарівна", "О! У неї виявляється спідниця є!", "Розумниця Настя! Тіло своє тримає у формі. А кому не подобається, як виглядає Настя, то прапор вам в руки заздріть їй мовчки!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.