Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями та кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фото, яке вкотре підкреслило її спокусливі форми.

"#Peligroso", - лаконічно підписала Каменських. Фолловери залишилися в захваті: "Вау😍😍 така неймовірна,дуже гарно вийшло!", "Мілашка 💞💞💞💞💞💞💞💞💞💗", "Чарівно-гарна!!!😍", "Сексі!🔥", "Дуууже гарна!👍", "До чого ж ти прекрасна 😍😍😍", "Ти вогонь 🔥🔥🔥🔥🔥😍👍", "Сліпуча 🗯🗯🗯", "Настя, 🔥🔥🔥, ну мамасіта!! В тобі стільки вогню, що ти секс без голої попи!! В очах стільки пристрасті, просто bang🔥".

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Співачка опублікувала ще одне фото в тому ж образі. Артистка закінчила образ яскравим макіяжем і зібраним волоссям, з якого спокусливо вибивається прядка.

Раніше повідомлялося, що знаменитість разом з латиноамериканським виконавцем De La Ghetto випустили кліп на вже полюбився українцям хіт "Peligrоso". Так, артистка не перестає викладати гарячі кадри у відвертих образах з відеороботи.

Нагадаємо, "Мене ніщо не зупиняє перед народженням дитини": Каменських відверто розповіла про материнство і стосунки з Потапом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що колишня дружина Потапа вперше відверто розповіла про розлучення: приховували цілих п’ять років.