Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время і стєкло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Довгий час в мережі ходили чутки про те, що Вова безробітний і живе за рахунок більш забезпеченої та популярної дружини. Проте нещодавно Дантес похвалився роботою над новим проектом, чим заінтригував шанувальників. Тепер же він показав фотографію, зроблену на шопінгу в магазині одягу. Шанувальники припустили, що Вова витрачає гроші Наді, але це лише здогадки.

На фотографії, яка з'явилася в записі Володимира Дантеса, він постав на огляд публіки в незвичайному стильному образі. Вова сфотографував себе у величезне дзеркало, стоячи біля оригінальної весняної інсталяції, а за його спиною видно вітрини з одягом і відвідувачів бутіка. На шопінг Дантес надів все чорне – довгу сорочку і укорочені вузькі брюки, а на його ногах білі кросівки

У підписі до фотографії Володимир Дантес написав: "Фото в стилі @borodina в її і нашому улюбленому @ohmylook. Весна х*лі. P. S погляд мій... це, звичайно, кайф. Style by @anisimov_menswear. Shoes by @balenciaga. #man #streetstyle #lifestyle". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Дантеса і жартувати у відповідь на його пост.

"На стилі", "Погляд заручника", "Ну що, взяли на роботу?", "Стильний хлопець!", "Ісус, це ти?", "Все-таки взяли?", "Стильно", "Казково", "Додік театральний", "Красавчик", "Так, красень ти наш", "Дуже красивий", "Вова, так у тебе не коментарі, а суцільне працевлаштування", - пишуть шанувальники в коментарях до фото Володимира Дантеса.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої пішов з роботи на "панель".

Також портал "Знай.uа" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.