Відома українська співачка Надя Дорофєєва опублікувала фото без макіяжу. Про це передає Clutch.

На офіційній сторінці в Instagram Наді з'явився знімок, на якому вона позує з колегою по групі "Время и стекло" без граму макіяжу. Судячи з усього, дівчина знаходиться в літаку, але куди вона летить - невідомо.

Варто відзначити, що Дорофєєва зовсім не соромиться показувати публіці своє "справжнє" обличчя і раніше вже публікувала фото без макіяжу. Прихильники залишилися в захваті, а деякі навіть відзначили, що без "штукатурки" співачка виглядає набагато краще.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Я не розумію, навіщо такі дівчата, як Надя, взагалі фарбуються. Це погано для твоєї шкіри, так і абсолютно не потрібно. Про таку зовнішность і личко всі дівчатка мріють, не треба його за фарбами ховати", "Ого, ніби років п'ять скинула. Красуня Надюша, найкраща", "З такою зовнішність, щічками і губками взагалі фарбуватися не потрібно. Додо – підтвердження того, що українки-найкрасивіші" – коментували раніше в соціальних мережах.

Раніше повідомлялося, що відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва захопилася експериментами з волоссям і пошуками власного стилю. І те, і інше у неї чудово виходить.

Нещодавно артистка опублікувала у своєму Instagram нове фото, на якому позує в стильному образі. Для яскравій фотосесії Надя Дорофєєва одягла чорні лосини і джинсову кофту цікавого фасону. Надя сфотографована біля дзеркала таким чином, що шанувальники могли розглянути зірку і спереду, і ззаду. Крім того, на фото крупним планом видно подкачану попу Дорофєєвої, яка в підсумку посварила фанатів.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва зробила приємно фанатам.

Раніше Знай.uа повідомляв, Дорофєєва показала солодку фігуру в одному топі.

Також Знай.uа писав, Дорофєєва і Дантес зворушили мережу сімейним фото.