Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новим шоу-туром по США і Канаді, встигнувши побувати в Торонто і Бостоні. Так, артистка показала відверті чорно-білі знімки з гримерки, на яких чітко видно груди Світлани у концертному костюмі з глибоким декольте.

"#Boston
Today
At 9 pm🔥 #superstarSHOW.
Are u ready?!!", - поцікавилася Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Космічна! Світлана, щастя Вам від Душі 🌷", "Мої очі мене обманюють ? Або я дійсно це бачу ?", "Світла засліплює красою 🔥🔥🔥👍", "Яка вогняна 🔥", "Не розумію, навіщо це відверте фото грудей🧐нерозумно...", "Світлана, у Вас груди видно😊 ".

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.