Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів.

Так, цього разу Настя вирішила показати шанувальникам чергову порцію фотографій свого валяння у снігу. Схоже, Волочкова не радіє весні, адже снігу може більше і не бути до наступної зими і їй не буде куди занурюватися після бані. На знімках, які балерина опублікувала на своїй сторінці. Вона постала на огляд публіки повністю голою, а інтимні місця на тілі прикрила лише банним віником.

У підписі до фотографії Анастасія Волочкова запевняє, що сніг в дворі її будинку чистий і пухнастий. "Останній, мабуть, сніжок... Як же його буде не вистачати незабаром... Після баньки... У нас він ще пухнастий і чистий", - написала балерина, як ніби виправдалася. Хоча, такими фото вона навряд чи когось здивує, адже вже не вперше вона таке показує.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Варто відзначити, що нещодавно Настя відключила можливість коментування її публікацій, що дуже засмутило її фанатів. Так що фолловери не змогли висловити свою думку з приводу Настиних фотографій в снігу і під ним. Відзначимо також, що нещодавно балерина написала довгий пост про те, що змусило її прибрати коментарі. А потім ще один такий пост, як ніби не всі ще знають і зрозуміли, що вона відключила коментарі.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня, ще й похвалилася цим, ще й спонсорів подякувала. Одним словом, зробила все у своєму стилі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.