Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила показати своїм численним шанувальникам фото, на якому позує в рожевих трусах і з величезним букетом.

На фотографії, яка з'явилася в записі зірки, вона постала на огляд публіки в готельному номері, мабуть, після концерту. Зірка вирішила похвалитися величезним різнобарвним букетом з тюльпанів та ірисів і для цього роздяглася, щоб в центрі кадру були квіти, і не відволікати увагу на все інше. З одягу на ній лише рожеві трусики, а груди вона прикрила букетом. Волосся Олі розпущене, а на її обличчі яскравий макіяж.

У підписі до фото Ольга Бузова написала: "Сьогодні у мене справжня весна. Завдяки вам, Нижньовартовськ – L Love. Дяяяяякую". Така публікація не залишилася без уваги армії шанувальників Бузової. Фолловери почали активно обговорювати і букет, і образ співачки, і сподобалися вони далеко не всім.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Олю, ви перефарбувалися?", "Знову в трусах", "Коли вона в купальнику, то нормально, а в трусах ні. Ви що, труси – це ж ганьба в її роки. Це її життя, давайте не будемо судити людину по одязі (ну або трусах)", "Оля, чесно, ти красива, але цей вид псує всю картинку", "І треба було саме в трусах фоткатись!", "Оля дякує Нижнєвартовськ, а Нижнєвартовськ запитує, чому ви Оля так по говенному до нас поставилися і запізнилися аж на 2.5 години", "У спідничці було б гарніше, адже не 16 ж вже", "Ну реально, четвертий десяток, а всі в трусах", "Та вже взагалі зняла б труси, ганьба", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Бузова на Мальдівах повторює подвиги Волочкової.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Бузова показала засмаглі булочки на гірськолижному курорті.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова вкрала головну фішку Волочкової, і це не шпагат.