Відомий англійський співак і танцюрист Кіт Флінт наклав на себе руки 4 березня. Відомо, що Кіту було 50 років, зірку виявили мертвим у власному будинку на сході Англії. Співробітники британських правоохоронних органів офіційно заявили, що причиною смерті стало самогубство.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Evening Standard.

Кіт Флінт

За інформацією журналістів, результати судово-медичної експертизи свідчать про те, що медичною причиною смерті є асфіксія – Кіт Флінт повісився. Кіт Флінт помер на 50 році життя. Музиканта знайшли мертвим вранці 4 березня в його власному будинку в Норт Енд неподалік від міста Данмоу, графство Ессекс.

Результати токсикологічної експертизи буде опубліковано пізніше. До отримання цих результатів тіло Флінта для поховання не передадуть. Слухання по цій справі відбудеться 23 липня.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Кіт Флінт

Видання пише, що офіцер поліції Ліндсі Чаффі повідомила, що посмертне обстеження було проведено в лікарні 7 березня, і попередня медична причина смерті було зареєстровано, як повішення.

Варто нагадати, що популярний український гурт "АГОНЬ" вирішив вшанувати пам'ять легендарного вокаліста The Prodigy Кіта Флінта. Для цього музиканти зробили ремікс на свій трек "Я твій наркотик" в стилі групи. Відповідне відео з'явилося на YouTube-каналі групи.

"Я познайомився з гуртом The Prodigy випадково. У дитинстві, коли я займався брейк дансом, мій друг дав мені VHS касету, на якій був запис з американського брейк фестивалю. "А в кінці там ще музика", – попередив він. Але там була не музика. Там були The Prodigy!" – розповідає учасник "АГОНЬ" Антон Савлєпов.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що учасниця популярного американського шоу "Голос" Дженіс Фріман померла у віці 33 років. Зірка вокального шоу трагічно пішла з життя в суботу, 2 березня, в місті Пасаден (Каліфорнія, США). Про це повідомила близька подруга співачки на сторінці в Instagram.

Нагадаємо, соліст The Prodigy звів рахунки з життям: фанам розповіли те, у що важко повірити.

Як повідомляв Знай.uа самогубство соліста The Prodigy: розкрито сімейну драму Кейта Флінта.

Знай.uа писав, Глюкоза наїхала на соліста The Prodigy Кейта Флінта після його смерті.

Дивіться відео по темі: