Відомий український музикант, учасник групи "5’nizza" та тренер шоу "Голос країни" Сергій Бабкін знову стане батьком. Щасливу новину майбутній тато оголосив, поділившись обкладинкою журналу VIVA!, на якій позує з дружиною Сніжаною.

"Ми довго нікому не говорили новину — ні батькам, ні дітям. Діти дізналися перші. Ми сказали їм за вечерею, що влітку з'явиться братик або сестричка. Артур зрадів, але він небагатослівний. А Веселіна з того моменту стала щодня ставити питання: де малюк буде спати, як його будуть звати, що він буде їсти", — зізналися Сергій і Сніжана.

Подружжя назвали стать малюка, але не стали називати ім'я. За їхніми словами, вони збираються облаштувати ще одну дитячу в своєму будинку в Харкові.

"Так, це буде хлопець, як Сергійко і хотів. Ми з Веселиною думали, що, може, дівчинка? Не знаю, мені з дівчинкою дуже добре (сміється). Веселіна мріяла про сестричку, а Артур — про братика", — сказала Сніжана Бабкіна.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Хлопчик стане третьою спільною дитиною подружжя Бабкіних: вони виховують доньку Веселіну і сина Сніжани від першого шлюбу Артура. У Сергія також є старший син Ілля, який живе в Канаді.

Нагадаємо, відомий український співак Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж. Він розповів, що практикує такі виступи з початку кар'єри, коли йому банально не було чого вдягти на сцену.

Раніше Знай.uа повідомляв, українська співачка Maruv, яка перемогла у нацвідборі на "Євробачення-2019", проте відмовилася підписувати контракт з українським мовником, поділилася думкою про учасників конкурсу.

Також Знай.uа писав, учасниця групи НеАнели Слава Камінська виступила в ролі свахи на шоу "Холостяк". До речі, чоловік артистки, відомий пластичний хірург Едгар Камінський також коли приходив на кастинг шоу "Холстяк", однак швидко зрозумів, що це не його.