Микита Джигурда і Анастасія Волочкова влаштували бійку з екс-водієм балерини Олександром Скиртачем. Про це пише Clutch.

Епічна парочка Волочкової і Джигурди, які останнім часом багато часу проводять разом, знову влипла в скандал. Балерина прийшла з другом на один із російських телеканалів, щоб з'ясувати стосунки з екс-водієм Олександром Скиртачем. Сварка швидко перетворилася на бійку, в якій Джигурда сміливо відстояв честь дами.

Як відомо, Волочкова вже два роки судиться з помічником, який оббрехав її і розповів пікантні подробиці особистого життя. На цей раз колишні колеги зустрілися в студії, куди Джигурда прийшов у якості підтримки балерини.

Волочкова на очах у знімальної групи обматюкала Скиртача, а потім кілька разів вдарила. Джигурда тримав водія, щоб той не побив балерину у відповідь.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Скиртач висловився про Волочкову дуже невтішно: "Вона не жінка, а тварюка. Тварина, а по відношенню до тварин у мене ніяких моральних принципів немає".

Сама балерина трохи подумала і написала цілий пост про колишнього помічника, який виклала в Instagram.

Правда, користувачі соцмереж частіше сміються над конфліктом, ніж підтримують Волочкову. Більшість не приймає ні одну із сторін і вважає все це лише слабким піар-ходом балерини.

"Жах. Як вона себе поводить. Позбавити звання народної", "Яка вульгарність,а де виховання,ніби не схожі на вихідців з підворіття. А може таким способом гроші заробляють,до того ж вони не пахнуть", "Позорище…", "Шапіто", "Просто жах", "Позорище по іншому не скажеш", — пишуть в коментарях.

Нагадаємо, 5 зіркових сердцеїдок, які зруйнували чужі сім'ї.

Раніше Знай.uа повідомляв, Анастасія Волочкова похвалилася дивною фотосесією в снігу, пірнувши туди прямо з крижаної купелі.

Також Знай.uа писав, Волочкова заінтригувала романом з генералом Пучковим.