Іноді в соціальних мережах в профілях українських зірок можна виявити дуже несподівані знімки. Так, популярна співачка ONUKA, яка народилася в українській столиці, пишається тим фактом, що її родичі родом з Чернігова.

Про це стало відомо завдяки публікації зірки в Instagram.

Свою малу батьківщину виконавиця охоче рекламує. І тому ще на Різдво співачка виклала фото - різьбленого дерев'яного будиночка з символічним підписом "Бо тут мій дім".

Будинок з яскравими віконницями виглядає настільки казково, що деякі підписники сторінки співачки навіть засумнівалися, чи справжній він.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Вау, це відновлений будинок?" - запитують в коментарях.

Виконавиця заявила, що це оригінал.

Крім того, зірка розсекретила і деякі координати казкового будиночка бабусі, зазначивши, що він розташований в Чернігові по вулиці Фабричній. Також Ната Філатова (справжнє ім'я виконавиці - ред.) на радість фанатів і чоловіка показала себе в дитячому віці. Виявилося, що ще з дитинства майбутня фолк-діва мала власне відчуття стилю, модну зачіску й любила круглі окуляри в стилі Леннон.

Варто нагадати, що відома українська співачка Джамала зараз отримує задоволення від материнства та професійно поєднує це з кар'єрою. Зірка зараз виховує сина Еміра-Рахмана, якому виповниться рівно один рік 28 березня. Нові знімки співачка виклала на своїй сторінці в Instagram-Stories.

Так, на фото співачка показала, як її син грає в кімнаті і дивиться на сплячого тата – Сеїт-Бекіра Сулейманова. Додамо, що переможниця пісенного конкурсу Євробачення-2016 досі не показує шанувальникам в мережі обличчя малюка, найчастіше – фотографує хлопчика зі спини.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що черговий випуск шоу "Голос Країни 2019" ознаменувався новим скандалом. Відео опублікував один з суддів проекту - репер Потап. Комічність і епатажність витівки Потапа полягала в тому, що напередодні вся країна обговорювала конфлікт між співаками на вищезгаданому проекті.

Нагадаємо, відома російська співачка розповіла про переслідування і сексуальному рабстві.

Як повідомляв Знай.uа спливло шокуюче фото Лободи: рот без зубів.

Знай.uа писав, MARUV більше ніколи не буде колишньою: тепер я Шлакоблочина.

Дивіться відео по темі: