Епатажна переможниця конкурсу "Євробачення-2018" Нетта Барзілай знайшла новий спосіб здивувати шанувальників. На своїй сторінці в Instagram ізраїльська співачка опублікувала відвертий знімок у яскравому купальнику. Відкрите вбрання з глибоким вирізом продемонструвало пишні форми Нетти, але залишило шанувальникам простір для фантазій.

Варто відзначити, що в такому вигляді Барзілай вийшла на Тижні моди в Тель-Авіві, викликавши своєю появою справжній фурор. З показу Нетта зробила справжнє шоу, потанцювавши з двома моделями прямо на подіумі.

Під публікацією співачка зізналася, що хотіла перетворитися на соковитий банан. До речі, пишна красуня зовсім не комплексує з приводу своєї фігури і на сторінці в Instagram часто ділиться своїми фото у відвертих вбраннях.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що переможниця пісенного конкурсу Євробачення 2018 року ізраїльська співачка Нетта Барзілай показала знятий у Києві кліп.

Стрічка знята, здебільшого, у рожевих тонах. На початку кліпу показано весілля, з якою втікає наречений Нетти. Вона ганяється за ним по всьому Києву в образі рожевого носорога. Крім Дарницького мосту, який так люблять зарубіжні зірки, на кадрах миготить бібліотека В. І. Вернадського та один зі спальних районів столиці.

Пісня називається Bassa Sababa, що перекладається з івриту приблизно як "чорт, все ок".

Нагадаємо, cлоган Євробачення-2019 присвятили скандальній переможниці.

Раніше Знай.uа повідомляв, скандальна переможниця Нацвідбір на Євробачення-2019 MARUV представила публіці своє друге альтер его — Shlakoblochina.

Також Знай.uа писав, солістка групи KAZKA Олександра Зарицька розповіла, чому не змогла виграти у Нацвідборі на Євробачення 2019. Співачка відреагувала на шквал критики в її бік і зізналася, що тепер набагато більше часу приділяє уроків вокалу.